Дернатин Философ от древна Варвария

By | април 25, 2021

„Дернатин“ е философ и военачалник от Северна Африка в южната част на римския регион на Луку. Той е бил войник в римската армия, но скоро се е разбунтувал срещу тях и е станал слуга на берберическата кауза и за защита на земите на Барбария. Той е философ от младостта си. Отишъл в Гърция, учил философия и математика и се върнал, за да намери своя духовен приятел Джанаюр Изгубен, а Римската империя убила и издирила всичките му другари. Той също се превърна от велик философ в яростен воин, за да го убие.

Той е бил известен с изключителната си враждебност към свещениците и духовенството и омразата си към храмовете, наричайки ги „пещери на демони“.

Той беше духовният баща на всички жители на неговия район, докато по-късно не помисли, че е Пророк от берберския Учител „IGUCH“.

Микеланджело Содерини е намерен в южната част на Северна Америка в края на седемнадесети век в книгата си „Дернатин пътувал отвъд гробницата на Слънчевото (Атлантическо) море със съпругата си Мазилия“.

Някои източници казват, че той е първият, който нарича Америка „Амурика“.

(Амур: Земя и Ика: римска формула за изразяване на територия)

Дернатин описва в своята книга как древната берберска цивилизация и берберите са допринесли за науката, философията, математиката и астрономията, която е на повече от 7000 години, и те са първите, които мумифицират мъртвите и строят светилища за мъртвите. Пирамидите преди египтяните споменават, че през 2000 г. те са изобретили писмеността преди всички цивилизации, тъй като първоначално писането е било рисунки на хора или средства за изразяване на някои неща, а по-късно трансформирано в други форми, също споменава много странни и мистериозни имена на неизвестни цивилизации, които предават царство на берберия в историята и именно тези цивилизации се конспирират срещу него, унищожават го и унищожават неговата цивилизация.

Дернатин говори за религиозна митология и каза, че човекът е животноподобно същество, което яде и пие, но Господ в своето царство, изпращайки повече от 600 души, живее в тези същества и след това е известен като хора.

„Светият ден на завръщането“, когато всички души на 600 души от царството се завръщат на този свят.

Книгата „Дернатин“ е богата книга в областта на митологията от гледна точка на несигурни и надеждни исторически сведения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *