Джеки Чан "Грандиозен" Преглед на филми

By | март 18, 2021

Вярвам, че един от най-добрите филми в кариерата на Джаки Чан е „Великият“. Под ръководството на Леонард Хо, дългогодишният наставник на Джаки, Джаки беше ограничена да играе ролите на ченгета, крадци и много други герои, най-често срещани в жанровете за екшън и бойни изкуства. След смъртта на Леонард през 1997 г., Джаки се чувстваше малко по-удобно да проучва други роли и реши да рискува с тази романтична комедия.

„Великолепно“ разказва историята на приютеното селско момиче на име Бу и се интерпретира от въображаемия ум на Шу Ци (магарето от „Ездачите на бурята“ от Златната реколта), който е привлечен в града със съобщение. бутилка. По-късно той се влюбва в самоделен бизнесмен и се оправя. Този филм включва и сюжет, който включва Джаки Чан, който се състезава с друг бизнесмен, чиито наети тарикати постоянно се опитват да го победят.

Джаки се влюби в сценария, написан от Винсент Кок, и насади главната мъжка роля със собствената си личност, чак до обсесивно-компулсивното си поведение (що се отнася до чистотата), манията му по белите дрехи, невероятните му бойни изкуства умения. и дори истинското му име. Джаки дори притежаваше реалния офис на дизайнера на Чан и използваше фитнес оборудването на Джаки за филма. Джаки казва, че единствената разлика между този герой и него е, че „всъщност не разбирам истинската същност на Уолстрийт“!

Този филм е комбинация от приказки (като филмите на Стивън Спилбърг от 80-те години), романтична комедия, бойно изкуство и хонгконгски шегобийци Това е благотворително, здравословно и морално, почти сякаш може да е китайски филм на Дисни. Бойните сцени са наистина доброкачествени и ненасилствени.

В аудио коментара Джаки обяснява, че някои критици не го смятат за достоверен като бизнесмен. Имайте предвид, че това не е отражение на актьорските способности на Джаки, които са се подобрили десетократно от седемдесетте. Вярвам обаче, че коментарите на критиците произтичат от същия вид невежество, което е попречило на растежа на големите актьори и актриси на ситком в тяхната кариера. За да бъда честен, мисля, че Джаки Чан би могъл да играе голямо разнообразие от герои. Можеше изобщо да изостави сцените на бойните изкуства в този филм и все пак да ни даде пълноценна романтична комедия.

Джаки е играла в повече от сто филма и аз лично смятам, че „Великият“ е един от най-добрите, които е създавала някога. романтичен комедиен жанр.

„Разкошен“ определено си струва да се гледа. Аз лично му давам два палеца и го препоръчвам на всички мои близки приятели и семейство. Ако сте фен на Джаки Чан, няма да бъдете разочаровани!

Затова вземете няколко приятели, семейство и голяма купа пуканки. Това ще бъде чудесен начин да прекарате време!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *