Диета на грейпфрут на Аткинс – философия

By | април 21, 2021

Играейки върху диетата на Аткинс Грейпфрут, популярността на диетата от грейпфрут и името на диетата на Аткинс, Dr. Това е диетичен план, който не е одобрен от собствеността на Аткинс. Не гледайте сега, но това може да не е това, на което хората се надяваха.

Преди всичко е доста трудно да се намери информация за този хранителен план. Интелигентните хора знаят, че когато някой извърши измама или измама, често пропуска фактите. Това е, което този тип диета прави, за да накара хората да го свързват с две уж ефективни диети.

Има ли тази диета нещо общо с истинската диета на Аткинс? Отговорът е не, не само диетата на Аткинс с грейпфрут се споменава на уебсайта на Аткинс, но няма плодове, изброени в списъка на разрешените храни по време на фазата на въвеждане на диета на Аткинс.

Ето какво могат да победят по време на фазата на индукция:

Всички видове риби

Пиле, пуйка и други домашни птици

Всякакви черупчести

Всяко месо, като говеждо или свинско

Яйца, приготвени във всякакъв стил, включително картофи

Сирене

Всички зеленчуци, които можете да назовете

Билки и подправки

Масло, свинска мас, всякаква мазнина

Напитки с ниско съдържание на въглехидрати, като диетични безалкохолни напитки

Няма парче плод за намиране. Други плодове като грейпфрут и сокове са посочени на други етапи от диетата на Аткинс. Все още обаче има спор в сравнение с препоръчаното количество грейпфрут при такава диета.

Диетата по този метод препоръчва чаша сок от грейпфрут или част от грейпфрут, съдържащи съответно 8 и 18 въглехидрати. Диетата на Аткинс обаче изисква не повече от 7 грама въглехидрати на ден. Двете диети не се съчетават добре.

Повечето разумни хора биха погледнали директно към сайта на Аткинс, веднага щом чуят за диетата на Аткинс с грейпфрут. Когато в сайта няма споменаване на тази диета, червената лампичка изгасва и се чува аларма.

Помнете това като цяло. Само временни диети – диети, които да се спазват за кратки периоди – разчитат на една храна, защото не е здравословно да се храните по този начин. Философията на диетата на Аткинс Грейпфрут противоречи на философията на диетата на Аткинс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *