Category Archives: преглед на филма

всички мнения преглед филм

Преглед на филма: Kung Fu Panda 2 (2011)

Kung Fu Panda 2 използва същите техники, които направиха своя предшественик успешен: глупав герой, който отчаяно се бори да се впише; забавни дизайни на герои и забавни анимации; и състав от вокални актьори с достатъчно разпознаваема артикулация, за да преодолеят визуалната бариера на своите 3D алтер его. Докато първите филмови герои описват връзките си, съдбите… Read More »

КЛИК – Преглед на филма за Адам Сандлър

Адам Сандлър изглежда прави много леки комедии; Водно момче, сватбената певица, 50 първи дати и кликнете сега. Докато леката комедия има за цел да ни забавлява и разсмива, повечето от тези филми имат и морален урок. Филмът „Click“ включва и изненадващо спускащо изпълнение на Кейт Бекинсейл (която всъщност функционира също като добре изглеждащи декорации), Кристофър… Read More »

Преглед "Призракът"

Както при всички останали филми за Джеймс Бонд, епичен конфликт между добро и зло изглежда е характерен за „Спектър“. Това може да изглежда очевидно, но всичко, свързано с този филм, има ефект, наблюдаван преди всяка киноаудитория, особено ако сте гледали този жанр от детството като мен. Това е въпреки зашеметяващото откриване в Мексико, дори в… Read More »

Мразя Luv Storys Movie Review

Това е най-лошата любовна история, създавана някога и трябва да е най-слабата от Dharma Productions на Karan Johar. Мразя Лув Сторис, Джей (Имран Хан) и Симран (Сонам ​​Капур), техните различия, любовните им вярвания, че Джей не вярва в любовта и че Симран обича почти всичко в живота си и намират своя любовна история помежду им… Read More »

Аризона Dream Bluray Преглед

Почти 20 години преди претоварения Inception, Емир Кустурица, който режисира Джони Деп в сюрреалистичния комикс „Аризона мечта“, се фокусира върху феномена на сънуването. Филмът е направен от Клауди Осар (Деликатеси / Амели) и е типичен за причудливите арт хаус филми, в които Деп редовно се появява, преди да намери обща привлекателност като пират на Дисни.… Read More »

Преглед на Pitch Perfect 2

Белас, след като се смути пред много важна политическа фигура, трябва да се състезава в международно състезание, за да спаси репутацията си. Повечето комедийни сериали не са толкова добри, колкото първия филм и Перфектен мач 2 определено следва тази аналогия. Харесах първия филм. Имаше страхотна музика, забавни моменти и искрено сърце. Беше далеч от съвършенство,… Read More »

SHIVER – Преглед на чуждестранен филм

Шивър (Ескалофрио) Производствено място: Испания Език: Испански Обобщение: Санти (Хунио Валверде) е самотен младеж, живеещ в Барселона с майка си Джулия (Мар Содупе). Той страда от състояние, наречено Фотофобия, при което е свръхчувствителен към слънчева светлина. В резултат на това не може да направи много през деня. Други деца на неговата възраст го смятат за… Read More »

Отзиви за християнски филми – Опасен призоваващ филм

Опасно обаждане е филм, основан на Вяра, на братята Доуз. Това е историята на млад свещеник и неговата съпруга, които наскоро починаха, за да помогнат на борбата православна църква. Напрежението постепенно намалява, когато временният домакин, който също е вдовица в църквата, се оказва повече от заможна старица. Новият пастор се опитва да изплете около малкия… Read More »

Пълен преглед на филма за интуиция

Обикновено историята завършва, когато шериф Рейли (Марк Маколи) разказва на Линда Хансън (Сандра Бълок) за смъртта на съпруга й Джим Хансън (Джулиан МакМахон). Предчувствие (2007) обаче не е типичен филм. Това е само началото на филма. Докато разглежда сватбената си снимка, той си спомня сватбения си ден и заспива. Когато се събужда, тя разбира, че… Read More »

BreadCrumbs Horror Movie Review – Ако сексът е равен на смъртта в страх, какво се случва с порно екипа?

Гор е само половината от причината да купувате билети за филм на ужасите и мисля, че знаете къде да отидете с това. Сексът и голотата са другата половина и както повеляват правилата на киното, цената, която плащате за добрия секс, е смърт. В „Breadcrumbs“, режисиран от Майк Никълс (не това, което си мислите), сексът е… Read More »