КЛИК – Преглед на филма за Адам Сандлър

By | март 24, 2021

Адам Сандлър изглежда прави много леки комедии; Водно момче, сватбената певица, 50 първи дати и кликнете сега. Докато леката комедия има за цел да ни забавлява и разсмива, повечето от тези филми имат и морален урок. Филмът „Click“ включва и изненадващо спускащо изпълнение на Кейт Бекинсейл (която всъщност функционира също като добре изглеждащи декорации), Кристофър Уокън и Дейвид Хаселхоф. Режисьор на филма е Франк Корачи, който режисира „Сватбената певица“. Филмът е с продължителност 103 минути.

Историята се основава основно на факта, че персонажът на Адам Сандлър е получил свръхестествено дистанционно управление от Кристофър Уокън. Мъжът намира живота много труден поради твърде голямо търсене от семейството и работата. Предимството на дистанционното управление е, че той може да прескача неща, които не харесва, да прави паузи и да се движи бавно – така задължителната мацка в движение е била кръстосана с големи гърди и евтин смях. Мъжът може също да прескача задръствания и други части от живота, които не харесва, и да работи с автопилот.

Когато той пропуска да прави секс със съпругата си, нещата започват да се объркват и дистанционното му продължава да прескача по-големи части от живота си. Въпреки че кариерата му е успешна, той пропуска наистина важни неща и в крайна сметка губи жена си, пренебрегвайки последното сбогом на баща си. И в края на живота си той му казва, че семейството е най-важното, за да последва сина му и да му каже да забрави за кариерата си. Искам да ви кажа как завърши, но урокът е ясен – какви са вашите приоритети в живота? Липсват ли ви най-добрите части?

Повечето от нас не са научили същия урок. Работим 40 часа седмично и прекарваме все по-малко време със семействата си. Вече реших, че искам най-доброто за семейството си, но не искам да ме жертват пред олтара за работа – стартирам онлайн бизнес, за да създам начина на живот и свободата, които искам за семейството си – какво си ти правиш?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *