Мразя Luv Storys Movie Review

By | март 23, 2021

Това е най-лошата любовна история, създавана някога и трябва да е най-слабата от Dharma Productions на Karan Johar.

Мразя Лув Сторис, Джей (Имран Хан) и Симран (Сонам ​​Капур), техните различия, любовните им вярвания, че Джей не вярва в любовта и че Симран обича почти всичко в живота си и намират своя любовна история помежду им .

Мразя Luv Stories започват и завършват със старите класически любовни истории, на които сме се радвали през годините. Почти всеки романтичен диалог на знаменитости, който си спомняме, е осмиван и филмът няма нито една последователност, на която да се възхищаваме.

Безсрамното добавяне на хитове от предишните филми на Каран Джохар беше използвано прекомерно. Не разбирам защо са направили това, оригиналната музика би добавила своя стойност и усещане към този филм.

Хуморната част е тъжна. Шегите са глупави, в една сцена (два пъти всъщност) Имран се напива в бар и става и казва на всички там, че жена му е бременна и моля, помогнете му да го убеди да танцува с него. Това беше шега, която би зарадвала Сонам! Друг ред е този ред ‘идхар удхар ки баатеин, вагера вагерасе повтаря отвъд наказателните нива.

Тогава има моменти, когато сюжетът не се движи никъде, пускат се парчета с пълна дължина. Сякаш не сме чували песните, които свирят на всеки няколко минути на заден план.

И така, има ли нещо, на което да се насладите? Аз лично трудно прекарвах време, което ми напомня на сцена в театър, където Имран помоли Сонам ​​да придружи Сонам, за да предаде този филм. Иска ми се да имах такъв шанс.

Имран се опитва да се подиграва на стереотипните романтични индийски филми във всяка точка, но Мразя любовни истории оказва се по-голяма шега от вашето намерение.

Имран Хан говори много и говори за всяка досадна сцена след известно време, но това е нищо в сравнение с актьорската му игра. Лошите актьорски умения се проявяват, когато той признава любовта си към Сонам.

Сонам ​​Капур е щастлива за момент, тъжна за друг. Това продължава до края, но най-важното за него никога няма да почувствате, липсват емоциите.

Sameer Dattani има стар характер. Всеки път, когато се появи, има чувството, че търси другаде, защото трябва да прави едни и същи неща отново и отново. Той винаги се извинява, води Сонам ​​на вечеря, дава му бели рози и се облича до съвършенство във всяка рамка.

Колко лош е този филм? Ще трябва да го видите, за да повярвате, но не бих препоръчал да правите това. Избягвайте на всяка цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *