Начини за по-дълго в леглото: Философията на Тантра

By | април 24, 2021

Има много начини да издържите по-дълго в леглото. Общите методи, които мъжете използват, за да издържат по-дълго в леглото, включват техника „старт и стоп“, метод на изстискване, стратегическа любовна игра и контролирана мастурбация. Докато тези методи са доказани през годините, че помагат на мъжете да предотвратят преждевременна еякулация, те са само дълбоки. Те не правят нищо, за да увеличат сексуалното удоволствие и всъщност не подобряват сексуалното представяне на мъжа. Те са бързи решения, които не решават никакви проблеми, за да издържат по-дълго в леглото. Сексуалните принципи на тантра и съветите за секс са различни. Ето причината.

Системата за медитация, която е част от тантра, често се стреми да помогне на мъжа да постигне цялостно здраве и мир. Освен че се опитват да дадат на мъжа физически техники за забавяне на еякулацията, тези принципи и техники често се фокусират върху подпомагането на мъжа да развие връзката между тялото, душата и ума си, като по този начин помагат на мъжа да се примири със своята сексуалност. . Като се уверят, че мъжът е в мир със своята сексуалност, тези съвети за секс ще му помогнат да контролира по-добре сексуалните си реакции, като същевременно има по-високо чувство на удоволствие. В крайна сметка това помага на мъжа да забави еякулацията и по този начин да остане в леглото по-дълго.

Докато повечето методи за оставане по-дълго в леглото обикновено се фокусират върху намаляване на нивата на възбуда на мъжа, философията на Тантра често учи практикуващите да възприемат всеки аспект от тяхната сексуалност, включително сексуалното удоволствие. Начините да останете по-дълго в леглото, като обезболяващи кремове и плътни презервативи, служат само за намаляване на реакцията на мъжа към възбудата. Това всъщност само намалява магическата природа на сексуалността и следователно води до намаляване на сексуалното удоволствие и интимност. Не така стоят нещата със съветите за секс с тантра.

Tantra секс съвети често се фокусират върху повишаване на сексуалното съзнание на мъжа чрез докосване на емоционалната му духовност. Тантричните сексуални техники се фокусират върху възприемането на сексуална стимулация, така че мъжът да може по-добре да го контролира, вместо да кара мъжа да има по-малко сексуално удоволствие да издържи по-дълго в леглото. Помагайки на мъжа да има правилното мислене, що се отнася до полов акт, Tantra секс съветите помагат на мъжа да изпитва по-малко тревожност при изпълнението. Това обикновено позволява по-добър поток на сексуална енергия при двойки, което в крайна сметка води до повишени нива на интимност и по-добри оргазми. Също така, без никакви притеснения за изпълнението, мъжът също може да издържи дълго време в леглото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *