Отзиви за християнски филми – Опасен призоваващ филм

By | март 21, 2021

Опасно обаждане е филм, основан на Вяра, на братята Доуз. Това е историята на млад свещеник и неговата съпруга, които наскоро починаха, за да помогнат на борбата православна църква. Напрежението постепенно намалява, когато временният домакин, който също е вдовица в църквата, се оказва повече от заможна старица.

Новият пастор се опитва да изплете около малкия си пръст точно като предшественика си … но първо съпругата му трябва да бъде постоянно отстранена. Както бихте очаквали, това е труден подвиг. Междувременно неразрешената смърт на малко момиченце преди няколко години изплува отново по време на пътуването на съпругата на Пастор до книжарницата. Това, което започва като просто странно търсене на четене, го води към непримирим път за разкриване на убийство … но това не е толкова лесно.

Мистерията около вдовицата се поддържа здравословно от нейния доста плах и плашещ възрастен син Илия. Беше взел няколко предпазни мерки, за да го остави неженен и беше твърдо решен да остане такъв, докато живее. Илия обаче имаше вътрешно усещане за правилно / грешно и тази малка подробност се оказа спасител в климатичния край на филма.

В поредица от вълнуващи, напрегнати и силно ангажиращи сцени Истината най-накрая надделява и тази малка Църква се освобождава от крепостта на злото. Очаквах всички да живеят щастливо до края на живота си, но някои от главните герои не стигнаха до заключителните титри … това беше просто още една възможност да размислим колко истинска е тази история и факта, че е в някои църкви докато говорим!

Филмът е пълен с хумористични моменти на „гласен смях“, както и сцени, които ще ви накарат да се замислите за състоянието на някои от нашите църкви днес. Въпреки недостатъците на църквата, обичам начина, по който филмът изобразява Божия суверенитет.

Опасното търсене получи одобрена от семейството оценка (12 и по-висока) от фондация „Гълъб“. Определено бих препоръчал този филм за възрастни и по-големи тийнейджъри, които нямат нищо против да получат реална перспектива за църковната политика в най-добрия случай.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *