Преглед на филма – „Всичко, от което се нуждая“ – лош призив за кръв

By | февруари 10, 2021

„Всичко, от което се нуждая“ е разочароващ филм за гледане, главно защото интригуващата предпоставка не е напълно разработена. Можеше да е много по-добре. Когато Клои (Кейтлин Стейси – „Съседи“) се събужда завързана и запушена в хотелската си стая, тя се чуди как е попаднала в тази безизходица. Тогава той вижда, че има и други млади момичета, вързани по същия начин и с запушалки, само по бельо. Тези момичета привличат вниманието ни, защото изглеждат в безсъзнание или мъртви. Какво става тук?

Историята се развива с безработен баща (Маркус Тейлър – „Мъртви глави“), който се опитва да посети дъщеря си. Детето търси бързи пари зад подкрепата си. Той получава работата, когато получи телефонно обаждане за доставка на пакети на произволни адреси.

Тези две сюжетни линии се свързват вечно и разделителната способност е разочарование. Докато бях заинтригуван от първоначалната настройка, интересът ми отслабна след поредица от опити за бягство, всички много сходни. Историята започва, когато Клои става иновативна. Сега има надежда. По същия начин въпросът защо тези млади жени са държани в плен стана по-малко спешен, тъй като нямаше представа за възможните причини. Например, ако обезцветеният труп бъде върнат в стаята, може да се предположи обяснение.

Липсата на диалог създава проблем, тъй като много въпроси остават без отговор. Защо тези жени са държани в плен, защо някои са с запушени и завързани, други безскрупулни или мъртви? Какво ще се случи с взетите от стаята? Какво се случи с тези, чиито тела бяха върнати? Твърде много въпроси облекчават заплахата. Следователно, някакъв диалог между двете момичета в тази област би могъл да бъде полезен, особено ако неразбирането им повиши нивото на терор. Страхът е очакването на болка и причинява изключителна умора и объркване в способностите на човека.

Хубав щрих е момичетата, които Клои се опитва да й помогне да влезе в най-лошата си ситуация. Бихте си помислили, че той ще се научи да оставя достатъчно сам, но той е отговорен човек с истински грижовни качества и това го прави още по-симпатичен. Тъй като става по-иновативен, той става по-възхитителен към края. Използването на скъсани листове е гениално устройство, използвано в обратната сцена, което решава тази непоносима дилема. Когато си отмъщава, той наслаждава момента с перфектен израз, който публиката напълно оценява.

Елизабет (Холи Туифорд – „Пекър“) обяснява на ултрабогатия филантроп Андрю зад тази суматоха за неговата „нужда“ и как ще бъде богато възнаграден, ако работи за себе си. Тази зловеща сцена в края на филма обяснява всичко . Освен това става известна връзката между историите на Клои и Андрю. Очаквах повече.

Да се ​​сплаши зрителя чрез използване на основните страхове от привеждане в съответствие със симпатичния персонаж (герои) в ужасяващи борби означава да се манипулира косвено очакване на напрежение и болка. Има моменти, които изпълняват този отговор в раздела „Всичко, от което се нуждая“; Те обаче не са достатъчно убедителни и ненужни, за да направят този жизнеспособен филм на ужасите. Актьорската игра на Кейтлин Стейси е похвална за свиренето на всички правилни ноти за този жанр. Умишлено и нервно е да насърчаваме очакването на страх и болка. Тя също има много изразително лице, което ясно изразява нейните мисли и чувства и използва пълната палитра от изрази на ужасите. С ограничен диалог този филм носи само поведението си. Като имаме по-добър материал, това ще отиде по-далеч …

КРЕДИТИ: „Всичко, от което се нуждая“ с участието на Кейтлин Стейси, Рейчъл Мелвен, Джонатан Ериксън Айсли, Мелани Авалон, Холи Туифорд и Маркус Тейлър Дизайнер на костюми – Джесика Лий; Арт директор – Aidan FioRito; Дизайнер на продукцията – Майкъл Фицджералд; Директор на фотографията – Колин Брази; Редактор – Фил Бучи; Композитор – Джейкъб Йофи; Копродуценти – Матю Пернициаро, продуценти – Дилън К. Наранг и Джеф Робинсън; Сценарист / режисьор – Dylan K Narang; Произведено от Foggy Bottom Pictures; Некласифициран, HD; 83 минути.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *