Преглед на филм – Вибратор (2003), част 1

By | март 16, 2021

Филмът на известния японски режисьор Рюичи Хироки „Вибраторът“ много прилича на японското „Последното танго“ в Париж. Но това не свършва по този начин.

Филмът започва с историята на Рей Хаякава (в ролята Шинобу Тераджима), 31-годишна невротична жена, която страда от отчуждение и не може да установи топли и интимни отношения с другите. Той иска да докосне хората, но се страхува, че това може да доведе до физически спор, нападение и може би по-лошо.

Докато пазарува бутилка вино късно една вечер в магазин за хранителни стоки, тя се среща с Такатоши (Нао Омори), белият блондин шофьор на камион с ушни бримки, който открито реагира на тайния й флирт. мушкам

Когато излиза от магазина, той го следва на паркинга до камиона му. Вали сняг и двамата са готови за секс, приключения и може би повече. Това е тип План А, който бързо се заменя с неочакван План Б. И без този преход така или иначе нямаше да имате качествен филм, но само третокласно меко порно видео би било музикално.

Те паркират четиритонния камион на страничния път и правят секс в кабината до сутринта. В началото на следващия ден те се придвижват заедно, за да доставят продуктите на Takatoshi на отдалечени места.

Рей колебае между секса и интимността през целия филм. Колкото повече познава карираното минало на Такатоши, толкова по-близо се чувства към него, защото поне прилича на истински човек, който не крие нищо, а освен това е и мил с него, въпреки предполагаемия му опит в миналото с момиче „сталкер“ .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *