Първа любов – Непалски филмов преглед

By | март 17, 2021

Във веригата от непалски филми, направени в цифров ред, Първа любов Той бе освободен в цялата страна на 6 август. Според продуцента и разпространителя на филма филмът е спечелил около 8 милиона рупии през първата седмица на излизане. Източникът също така твърди, че това е рекордна транзакция за непалски филм. Той нямаше непалски съперник в продължение на две седмици, но през третата седмица имаше два филма, единият е „Кохи Меро“ на Алок Нембанг, а другият е „Най Набхану Ла“ от Бикаш Ачария. Ето защо не би било погрешно да се каже, че Първа любов трудно заснема зрителите.

Първата любов е водена от верния млад режисьор Симош Сунувар, който е син на покойния Пандав Сунувар, известната радиоличност и фолк певица. Първият игрален филм на Симош е „Мисия Пайза“, който излиза през 2009 г. Той въведе актрисата Ниша Адхикари в света на непалските филми. Ниша участва и във филма Първа любов; Ариан играе момичето, което се влюбва в характера на Сигдел. Тя е първата й любов; Карма (Махеш Шакя) обича Ниша, но любовта й е едностранна. По същия начин Бинай Шреста се влюбва в Рича Шарма, след като веднъж се срещна с него. Това е много фина ситуация, която не прилича на много други, които виждаме във филма.

Филмът разказва за тези пет героя, които са учили в същия университет; този филм разкрива много за университетския живот в градовете. Някои сцени в този филм изглеждат като взети от други филми. Това не е нищо ново за много непалци и в този смисъл всяко кино в света. Филмът обаче има изключителни сцени и снимки с възхитителното му използване на камерата. Това е част от сюжета, който изнервя публиката, иначе нямаше да има проблем. Сцената, в която Бинай изнасилва Рича и по-късно е помилвана, а Ниша решава Арий срещу Карма, която е пожертвала всичко за нея, изглежда идеалистична.

То Непалски филм Той трябва да даде послание, така че първата любов е най-красивата любов, която дава на публиката фалшиво послание. Тази комуникация не изглежда правилна, особено когато хората са наранени от преследване поради първата им любов.

Сцената на изнасилване във филма е обект на много спорове и писателят на истории е обвинен на екрана в оправдание на ужасно престъпление. Когато създавате сцена на крехка тема, отговорността на писателя на истории, както и на режисьора е да рефлектират върху мислите на публиката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *