Страница Политика за поверителност

Тази Политика за конфиденциалност (по – нататък – „Политиката“) описва как Veritas Movie, LLC (по – нататък – „Veritas Movie“), като контрольорът на данни, да събира и използва лична информация за вас, когато посещавате и използвате някой от нашите уеб сайтове, както и когато переписываетесь или по друг начин взаимодействате с нас. Тази Политика се прилага за информацията, която събираме за вас на някой от нашите уебсайтове (наричани съвместно „уеб сайтове“), включително следните:

В настоящата Политика „ние“, „Нашият “ и“ нас „означават Veritas Movie, а“ вие „или“ вашият “ е всяко лице, което посещава уебсайтове или по друг начин кореспондира с нас.

Veritas Movie се стреми да поддържа поверителността на вашата онлайн информация; Това е наш приоритет да изградим вашето доверие и увереност. Поверителността в интернет е въпрос, който приемаме много сериозно.

Вас е важно да знаете каква информация събират за вас, какви са възможностите по отношение на вашата информация, като тази информация се използва, с когото тя се предава като защитаваме вашата информация и, накрая, като се свържете с нас, ако имате допълнителни въпроси или проблеми.

Препоръчваме ви да отделите известно време и да прочетете цялата тази политика. Тази Политика не се отнася до уебсайтове, поддържани от други компании или организации, към които можем да се позовем или които могат да се отнасят към нас. Ние не носим отговорност за действията и политиките за поверителност на уебсайтове на трети страни.

За да публикувате съдържание на нашите уебсайтове или да получавате бюлетини, ще трябва да регистрирате профил. Като част от процеса на регистрация на профила ще трябва да потвърдите съгласието си с условията на тази политика. Чрез определяне на съответните квадратчета за отметка и натискане на бутона „приемам“, вие се съгласявате, че сте прочели и разбрали истинската Политика, а също и с факта, че вие приемате и се съгласявате с практиката за поверителност (включително използването, разкриването, обработка и предаване на трети страни, извън Европейския Съюз информация за вас от компанията Veritas), описани в настоящата Политика. Моля, имайте предвид, че всяко ваше съгласие ще бъде напълно доброволно. АКО ОБАЧЕ НЕ ПРИЕМЕТЕ ТАЗИ ПОЛИТИКА, ТОГАВА НЕ ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАТЕ И НЯМАТЕ ПРАВО ДА ИЗПОЛЗВАТЕ УЕБ САЙТОВЕ.

Каква информация събираме

Veritas Movie може да събира различни лични данни за вас.

Личните данни са информация, която директно ви идентифицира (например вашето име, адрес или имейл адрес) или данни, които могат да бъдат използвани за индиректно идентифициране на Вас (например IP адрес или агенти на браузъра). Можете да разглеждате нашите уебсайтове, без да ни предоставяте личните си данни. Обаче има обстоятелства, при които можете да ни предоставите свои лични данни, включително когато се регистрирате за нашите бюлетини и друго съдържание; попълване на анкета, участвали в проучване на пазара, изтеглянето на съдържание в социални мрежи; или когато търсите работа в Veritas Movie. Начините, по които Veritas Movie събира информация от вас, са описани по-долу.

Как събираме информация

Veritas Movie събира лични данни по следните начини:

Регистрация

Достъпът до някои от нашите услуги може да бъде ограничен до потребители, които са регистрирали акаунт при нас. Когато регистрирате профил, ние събираме личните данни, които ни предоставяте в процеса на регистрация. Някои от нашите инструменти не съхраняват вашите лични данни, докато други съхраняват вашите лични данни съгласно настоящата Политика.

Социални мрежи, филмови общности, блогове и Facebook групи

Когато си взаимодействате с Veritas на платформата на социални мрежи като Facebook, Twitter, Pinterest или LinkedIn, ние можем да събираме лични данни, които вие предоставяте на нас, на тази страница или профил, включително вашия акаунт id в социалните мрежи. Ние обаче спазваме Политиката за поверителност на съответната платформа за социални медии и ще събираме и съхраняваме само личните данни, които ни е позволено да събираме от тези социални медийни платформи.

Veritas Movie включва групи във Facebook, където потребителите със сходни интереси или заболявания могат да споделят информация и да се подкрепят взаимно. Понякога можем да предложим и онлайн дискусии, които от време на време се модерират от експертите на moviecare.

Всяка информация (включително лични данни), която споделяте във всяка онлайн общност, включително форуми или онлайн дискусии, е отворена за обществеността. Винаги трябва да имате предвид онлайн средата си, преди да публикувате лични данни на всеки публичен форум. Това, което публикувате, може да бъде видяно, разкрито или събрано от трети страни и може да бъде използвано от други лица по начини, които не можем да контролираме или предвидим, включително да комуникираме с вас за неразрешени цели. Вашият пост може потенциално да се появи в търсачките на трети страни.

Facebook Facebook Group Ако решите да използвате Групи с Facebook и добавяне на лична информация (включително и лична медицинска информация) в обсъждане на група Veritas Movie Facebook Group, вие разбирате, че информация (включително лични данни), която споделяте, отворени за обществено ползване. Разбирате, че това е онлайн среда и признавате рисковете от публикуване на лични данни в тази публична група. Разбирате, че Veritas Movie не може да контролира или прогнозира външна злоупотреба с информацията, която публикувате, и не носи отговорност за използването от трети страни на информацията, която сте избрали да споделите.

Бюлетини и имейли за Вас

Имате възможност да ни предоставят лични данни за получаване на периодични информационни и/или рекламни бюлетини по електронната поща от Veritas Movie и/или пряко от трети лица. събираме лични данни, които вие предоставяте на нас, когато се абонирате за получаване на тези електронни съобщения от нас (като например вашето име, имейл адрес и т.н.)

Проучване на пазара

От време на време Veritas Movie може да провежда онлайн проучвания чрез покани за електронна поща, изскачащи прозорци и онлайн фокус групи. Когато участвате в проучването, можем да Ви помолим да въведете лични данни. Личните данни, които предоставяте в проучването, могат да бъдат използвани от Veritas Movie за изследователски и измервателни цели, включително измерване на ефективността на съдържание, реклама или програми.

Имейлите, които изпращате на Veritas Movie

Когато ни изпращате лични данни в писмените си съобщения с нас, ние можем да запазим тези лични данни в съответствие с настоящата Политика.

от един от нашите спонсори или рекламодатели, моля, имайте в предвид, че ние не носим отговорност за политиката за конфиденциалност на тези сайтове. Някои сайтове на рекламодатели могат да съдържат проследяващия код, което позволява на нашите системи рекламни сървъри да събира информация за дейността на тези сайтове, например, колко много хора от Veritas Movie посетило определена страница на сайта на рекламодателя, колко хора от Veritas Movie завършили закупуване на продукт в този сайт, и т.н. Отново, тази информация се използва за измерване на ефективността на рекламата на Veritas Movie.

Veritas Movie не продава никакви лични данни за вас, освен ако нямаме изрично разрешение за това.

Спазване на законодателството

Ние можем да предават лични данни на трети лица в съответствие с правните изисквания като закон, постановление, заповед за обиск, призовка или съдебно решение, а също и в отговор на физическата заплаха за вас или другите лица, за защита на имот или защита или за да защитят законните права. Участниците в бизнес операцията

Местоположение на данни / Известие за лица, които не са граждани на САЩ

Нашите уеб сайтове се хостват и управляват в Съединените щати. Освен това можем допълнително да прехвърляме Вашата информация извън Съединените щати за целите, описани в настоящата Политика. Тези, които имат достъп или използват нашите уебсайтове от юрисдикции извън Съединените щати, го правят по свой избор и на свой собствен риск и носят пълната отговорност за спазването на местното законодателство. Ако не сте жител на Съединените Щати, вие потвърждавате и се съгласявате, че ние можем да събираме и използваме вашата лична информация извън вашата юрисдикция и че можем да се съхранява вашата лична информация в Съединените Щати или в други места. Въпреки, че ние се предприемат определени стъпки за защита на личните ви данни, моля, обърнете внимание, че Европейската комисия не смята, че Съединените Щати осигуряват адекватно ниво на защита на личните данни. Съответно, нивото на гаранции и правни средства за защита, предоставени в Съединените Щати или други неевропейски страни, от които можете да получите достъп до нашите уеб-сайтове, може да бъде не толкова строга, колкото в съответствие със стандартите за поверителност на Европейския съюз или от законите за поверителност на някои други страни, може би, включително и вашата домашна юрисдикцията. С ПОСТАВЯНЕТО НА СЪОТВЕТНОТО КВАДРАТЧЕ И НАТИСКАНЕТО НА БУТОНА“ ПРИЕМАМ “ ВИЕ СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ, ЧЕ ПРИЕМАТЕ И НАПЪЛНО РАЗБИРАТЕ РИСКОВЕТЕ, СВЪРЗАНИ С ПРЕХВЪРЛЯНЕТО, СЪХРАНЕНИЕТО И ОБРАБОТКАТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ В СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ И ДРУГИ СТРАНИ ИЗВЪН ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ОТ VERITAS MOVIE СЪГЛАСНО НАСТОЯЩАТА ПОЛИТИКА.

Как защитаваме вашата информация

Veritas Movie използва разумни мерки за сигурност, за да защити поверителността на личните данни, които са под наш контрол, и да ограничи достъпа до тях. Използваме различни мерки за информационна сигурност, за да защитим вашите онлайн транзакции с нас. Ние анонимизираме данните, като изтриваме и заменяме личните данни с празен низ или интервали, преди формулярът да бъде записан на нашите сървъри. Нашите уеб сайтове използват технология за криптиране, за да защитят личните ви данни, които предоставяте чрез нашите уеб сайтове и по време на прехвърлянето на данни. Въпреки това, Veritas Movie не може да гарантира или гарантира сигурността на информацията, която ни предавате, и вие го правите на свой собствен риск. Предприехме разумни стъпки, за да гарантираме целостта и поверителността на личните данни, които можете да предоставите. Електронните предавания по Интернет обаче не са непременно защитени от прихващане и затова не можем абсолютно да гарантираме сигурността или поверителността на такива предавания.How long we keep your information

Ние ще съхраняваме вашите лични данни, докато профилът ви е активен и/или необходим, за да ви предоставим услугите. По всяко време можете да изтриете личните си данни или да ни инструктирате да ги изтрием. Ние ще съхраняваме вашите лични данни само толкова дълго, колкото е необходимо, за да изпълним законовите си задължения, да разрешим спорове и да наложим нашите споразумения.

Вашият избор и искания за достъп

Ние се стремим да Ви предложим избор относно начина, по който определени лични данни се използват и предават. Вашият избор включва:

Онлайн реклама

Можете да управлявате рекламните предпочитания на трети лица и за някои трети страни, с които ние работим, за да се погрижат за реклама чрез Интернет, като използвате опции, достъпни на адрес http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp и http://www.aboutads.info/choices. Ние не гарантираме, че всички трети страни, с които ние работим, ще се спазват избори, които прекарвате, като се използват тези възможности.

Платформи и социални мрежи

Препоръчваме ви да прегледате настройките и настройките си за поверителност чрез платформите и социалните медийни мрежи, които използвате, за да разберете какъв избор имате за споделяне на информация от тези платформи и мрежи с нас.

Избор на имейл

За да защитите по-нататък поверителността си, можете да спрете да получавате маркетингови или промоционални маркетингови съобщения от Veritas Movie или да поискате да не използваме повече информацията ви, за да ви предоставяме услуги. За да се отпишете, можете да се отпишете от Бюлетина, като кликнете върху връзката за отписване на бюлетина или промоционални материали. Можете да спрете получаване на безплатен информационен бюлетин или други маркетингови имейли, като следвате инструкциите за отмяна на абонамент, включени в тези писма, или можете да се свържете с нас на адрес admin@veritasmovie.com.

Устройство

Вашето мобилно устройство може да предлага настройки, свързани с „Бисквитки“, уеб маяци и други подобни технологии. Препоръчваме ви да посетите менюто за помощ на устройството си, за да научите повече за възможностите ви да ограничите проследяването, когато използвате устройството си.

Браузърите не проследяват сигналите

Някои браузъри са активирали функциите“ не проследявайте “ (DNT), които могат да изпращат сигнал до уебсайтовете, които посещавате, което показва, че не искате да бъдете проследявани. Все още няма едно разбиране за това как да се интерпретира DNT сигнала. Понастоящем не реагираме на DNT сигналите на уеб браузъра.

Връзки към други уебсайтове и услуги

Нашите уебсайтове могат да съдържат връзки към други интернет сайтове, съдържание или видеоклипове (вградени или директни връзки), поддържани от трети страни. Ние не носим отговорност за сайтовете, съдържанието или видеоклиповете, достъпни чрез връзките, и не сме проучили правилата за поверителност на тези трети страни.

Права на пребиваващите в Европейския съюз

Ако сте жител на Европейския Съюз, вие имате определени права в съответствие с Европейското законодателство за защита на личните данни по отношение на вашите лични данни, включително право да поиска достъп, поправяне, промяна, изтриване, ограничаване на използването на или оттеглим своето съгласие за обработка на лични данни. Също така имате право да получите копие от вашите лични данни в общ и машинно четим формат и да предадете тези данни на друг контрольор. За да заявите премахване на достъп или промени в данните, както и по друг начин да се възползват от всички вашите права, посочени в този параграф, пишете ни на admin@veritasmovie.com. Моля, не забравяйте, че ако изтриете или да ограничите използването на техните лични данни, вие няма да можете да използвате услугите, предоставяни чрез Уеб сайтове.

Права на жителите на