Философията на рейка – от 10 минути до пълната връзка ум-тяло-дух!

By | април 22, 2021

Рейк път

Преди години в южните райони на далечна страна живеел мъж на име Хевко. Човек, беден на божественото състояние, но богат на Ум, Тяло и Дух.

„Връзките“, казваше той, „са истински пътища към богатство на душата, душевно спокойствие и телесно здраве“.

И,

„Релаксацията не е за възглавници, защото възглавниците не са за удобни“!

Той каза много неща, които изглеждат мъдри и въпреки това объркващи. . . Той не остави повече ученици, които го търсеха за повече мъдрост от преди. Няма по-голямо спокойствие от заек, който се страхува да излезе от дупката си от страх да не бъде изяден в дивата природа. Не е по-малко объркване и те вече не се фокусират върху самоналожени задачи, тъй като вече не предприемат действия.

Но те също го потърсиха, както всички търсещи трябва да търсят някой друг, освен себе си, който „ще“ им покаже пътя!

Пътят на „The Rake“ изчиства всички пътища, които са несигурни поради падащите листа на времето.

Или вие, драги читателю. . . Търсите ли и духовното изцеление, което идва с думите на Великия мъдрец Хевко? Направете добро настроение – тайната се крие в сърцето и корена на The Rake! „Рейк пътят“, както казва Хевко, „изчиства всички пътища, които са несигурни поради падналите листа на времето“; и ще споделя с вас с няколко думи философията на The Rake и как можете да приложите тази философия без допълнително закъснение в съзнанието ви, дълбочина в душата ви и не повече закъснение в тялото ви в живота.

„Както пътеката на гората е затъмнена от падащите там листа … така и умовете ни са двусмислени заради задачата, която ни пада.“ Твърде много технологии, твърде много възможности за бизнес, твърде много сметки за плащане и твърде много места и неща за вършене. Ние сме съкрушени, умът ни е дезорганизиран, не спортуваме, не спим. . . ние знаем какво да правим, но не знаем!

Медитацията е сламка, която избягва разбирането; йога е незадоволително упражнение на духа и тялото; кристалите се обсъждат, слагат се на рафтове и се забравят; и когато усетим, че застоялата традиционна медицина не е лекарството – търсим „холистични“ и / или „алтернативни лекарства, за да намерим повече„ алтернативи “само на„ алтернативи “! първо Подобрете дисциплината Rake!

Връзката Mind Body Spirit е свързана със Земята. . .

Всички религии учат значението на връзката Дух Земя. Библията казва в историята за създаването на Битие: „Ще ядете от нея всеки ден от живота си с усилие и труд“. Човек постоянно презира ролята си на „съпруг“ на земята и се чуди защо се чувства толкова летаргичен. Отглеждането и прибирането на реколтата през последните години е все по-отдалечено от живота на съвременния човек. „Легнете на земята на собствения си двор и отгледайте нещо“, казва Хевко!

Rake Road не е нищо повече от комисионна, която можете да закупите от местния магазин за хардуер. . . вземете греблото и докоснете света! Умът, Тялото и Духът се обединяват в това просто действие и вие сте центрирани, балансирани и цялостни. Рейкът е реален, но само част от него. Обработвайте почвата, засадете семето и му помогнете да расте! Законът за сеитбата и косенето се преподава чрез засяване на семена от зората на времето и формира основата на всяка работа и романтика.

Ако не можете да се ориентирате в религията. . . брана! Ако не можете да разберете напълно ума. . . брана! Ако сте затрупани със сметки, работа и неприятностите на този свят. . . брана!

Извадете от телевизора и компютъра, излезте и докоснете Земята. Съвременният човек в наши дни посвещава този основен живот, като енергизира други хора, които виждат тези дадени от Бога привилегии като нещо различно от 9 – 5 РАБОТА.? и за няколко години, без да се търкаля в сламата?

Религиозният човек, който изучава Библията и въпреки това избягва своето „проклятие“, вече не може да чака Бог да отговори на молитвите му, тъй като чака доматите, които не е подготвил почвата да поникнат. Връщането на земята трябва да бъде нашето мото. Домашно отглежданите зеленчуци трябва да са описанието, дадено на нашата маса. А законът за сеитбата и жъненето трябва да е първият закон, продиктуван на сърцата ни. . . Умът, Тялото и Духът започват там, където е израснала салатата.

Последните думи на Хеуко

„С греблото изчистете листата по пътя на ума си! Докоснете Земята и Земята ще ви докосне. Когато гребем, използваме Ума, Използваме тялото си и откриваме нашата Душа цяла“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *