BreadCrumbs Horror Movie Review – Ако сексът е равен на смъртта в страх, какво се случва с порно екипа?

By | март 20, 2021

Гор е само половината от причината да купувате билети за филм на ужасите и мисля, че знаете къде да отидете с това. Сексът и голотата са другата половина и както повеляват правилата на киното, цената, която плащате за добрия секс, е смърт. В „Breadcrumbs“, режисиран от Майк Никълс (не това, което си мислите), сексът е в съзнанието на всички, тъй като съставът на персонажите работи върху полупрофесионална порносесия. „Буги нощи“ се среща с „Тексаското клане с верижни триони“ – и те почти си липсват – и най-големият риск във филма може да бъде, че секс историята засенчва ужасите – дали е „Вътрешността на една дева“? Не се притеснявайте да го гледате. В зависимост от това колко купувате предаванията, може да започнете да се вкоренявате за по-малко страх и повече секс (макар, съжалявам, че ви разочаровам, второ, не много в края на краищата).

Страх и насилие

Силните пикове на BreadCrumbs са доста графични и болката на инвалидите е достатъчно болезнена за гледане, така че поне трябва да сте благодарни за използването на камерите и редактирането на творческия екип – трябва да кажем нещо положително, иначе ще се почувстваме зле . Става въпрос за някой, който харчи пари за билет, за да гледа филма. Това, което наистина спасява Bread Crumbs, е, че логиката на филма е напълно правдоподобна, тъй като няма нужда от „спиране на недоверието“, когато се занимавате с куп порно звезди, така че той вероятно няма да направи най-образованите предположения. идва да се отърве от маниака с ножове

Как да гледате

В знак на почит към Хензел и Гретел, злодеите на BreadCrumbs са във вените на селяните и поради това може да се нуждаят от няколко питиета, за да впечатлят. Dan Shaked е малко зелен и не е много подходящ за качеството на Deliverance, но имайте предвид, че обхватът му може да бъде умишлено ограничен, тъй като по същество умствено изостанал маниак играе равенство. Ако сте фен на старите училищни ужаси, може да откриете фини прилики с филма от 70-те години, наречен „Girly“. Винаги, когато някой ви каже, че играете каубои и индианци, обикновено е време да се скриете!

Знаеш ли?

Филмът е пуснат в Германия като „Галечни трохи – Das Hänsel & Gretel Massaker“. Мисля, че това носи вкъщи цялата концепция за „уважение към Хензел и Гретел“. Това определено е версия на приказката, която искаме да избягваме да разказваме на децата си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *